Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Mediatakojat Oy hakee

Avustajaa Radio Poriin

Mediatakojat Oy etsii avustavaa juontajaa tiimiinsä Radio Porissa sekä Helmiradion/HitMixin aluelähetyksissä. Mikäli mikrofoni on sinulle jo entuudestaan tuttu ja nopeatempoinen työ kiinnostaa, saatat hyvinkin olla etsimämme persoona!- Olet kiinnostunut kaupungin ilmiöistä, ihmisistä ja tapahtumista
- Sosiaalinen media on sinulle arkea
- Omaat miellyttävän radioäänenTyötehtäviin kuuluu muun muassa Radio Porin ilta/viikonloppulähetysten juontaminen sekä Helmiradion/HitMixin alueelliset lähetykset, nettiuutisten kirjoittaminen ja muu toimituksellinen työ.Valmista pakettia emme hae, mutta aiempi toimituksellinen työ katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös opiskelijalle. Lisätietoja antaa kanavapäällikkö Taru Saine 044 218 0020. Lähetä hakemuksesi HETI tai viimeistään 12.2. mennessä osoitteeseen rekry@mediatakojat.fi.Mediatakojat Oy pyörittää paikallista radiotoimintaa 16 eri paikkakunnalla Suomessa. Kanaviamme ovat Radio Pori, Radio Mikkeli, Auran Aallot Turussa sekä HitMix Jyväskylä ja Kuopio. Lisäksi teemme valtakunnallista yhteistyötä Helmiradion kanssa useilla eri paikkakunnilla.

'

Mediatakojat Oy hakee

Avustajaa HitMix kuopioon

Mediatakojat Oy etsii avustavaa juontajaa HitMix Kuopioon. Mikäli mikrofoni on sinulle jo entuudestaan tuttu ja nopeatempoinen työ kiinnostaa, saatat hyvinkin olla etsimämme persoona!- Olet kiinnostunut kaupungin ilmiöistä, ihmisistä ja tapahtumista
- Sosiaalinen media on sinulle arkea
- Omaat miellyttävän radioäänenTyötehtäviin kuuluu muun muassa HitMix Kuopion iltapäivälähetysten juontaminen, nettiuutisten kirjoittaminen sekä muu toimituksellinen työ.Valmista pakettia emme hae, mutta aiempi toimituksellinen työ katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös opiskelijalle.Lisätietoja antaa tuottaja Anssi Saarelainen 044 5344 300 (kello 9-13). Lähetä hakemuksesi HETI tai viimeistään 21.2.2018 mennessä osoitteeseen anssi.saarelainen@mediatakojat.fi.Mediatakojat Oy pyörittää paikallista radiotoimintaa 16 eri paikkakunnalla Suomessa. Kanaviamme ovat Radio Pori, Radio Mikkeli, Auran Aallot Turussa sekä HitMix Jyväskylä ja Kuopio. HitMixin lisäksi teemme valtakunnallista yhteistyötä Helmiradion kanssa useilla eri paikkakunnilla.