Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Helmiradio ja Hitmix etsii Jyväskylän alueelle

Radioaktiivista myyntipäällikköä alueen myyntiin

Oletko myynnin ammattilainen, jolla on vahvoja näyttöjä onnistuneesta ja aktiivisesta myyntityöstä? Sinulla on asenne kohdallaan ja palava halu myyntityöhön sekä tuoreita näkemyksiä asiakashankintaan ja asiakassuhteiden hoitoon. Tunnet jo entuudestaan alueen toimijat ja asiakkaat. Myyntipäällikkönä vastuullasi on Keski-Suomen alueella nykyisten asiakassuhteiden hoito ja uusasiakashankinta. HitMix ja Helmiradion studio ja toimisto sijaitsee Kauppakadulla Jyväskylän keskustassa.Arvostamme:
- myynnin osaamista
- vahvoja alueellisia verkostoja
- ideointikykyä ja luovuutta myyntityössä
- eteenpäin pyrkivää positiivista asennetta
- paikallisen markkinatilanteen tuntemusta
- ajantasaisia IT-taitojaLisätiedot: Aluejohtaja Paavo Mölsä, p. 040 900 2826. Kirjalliset hakemukset ja CV:t pyydämme toimittamaan ma 26.11. mennessä osoitteeseen rekry@mediatakojat.fi

Mediatakojat Oy on media-alan konserni. Liikevaihto vuonna 2017 oli noin 4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Mediatakojat konserniin kuuluu kaupallisina radioina Radio Pori, Auran Aallot, Radio Mikkeli, Helmiradio 15 paikkakunnalla ja HitMix 10 paikkakunnalla sekä Mainostoimisto Jabadabaduu neljällä eri paikkakunnalla.