Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Radio Pori, Helmiradio sekä HitMix etsii Porin ja Rauman alueelle

Radioaktiivista myyntipäällikköä myyntiin

Oletko myynnin ammattilainen, jolla on vahvoja näyttöjä onnistuneesta ja aktiivisesta myyntityöstä? Sinulla on asenne kohdallaan ja palava halu myyntityöhön sekä tuoreita näkemyksiä asiakashankintaan. Tunnet jo entuudestaan alueen toimijat ja asiakkaat. Myyntipäällikkönä vastuullasi on vanhojen asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä uusasiakashankinta.Arvostamme:
- myynnin osaamista
- vahvoja alueellisia verkostoja
- ideointikykyä ja luovuutta myyntityössä
- eteenpäin pyrkivää positiivista asennetta
- paikallisen markkinatilanteen tuntemusta
- ajantasaisia IT-taitojaLisätiedot: aluejohtaja Susanna Nurmi, p. 044 590 2557. Kirjalliset hakemukset ja CV:t pyydämme toimittamaan pe 14.9. mennessä osoitteeseen susanna.nurmi@mediatakojat.fiMediatakojat Oy on media-alan konserni. Liikevaihto vuonna 2017 oli noin 4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Mediatakojat konserniin kuuluu kaupallisina radioina Radio Pori, Auran Aallot, Radio Mikkeli, Helmiradio 15 paikkakunnalla ja HitMix 10 paikkakunnalla sekä Mainostoimisto Jabadabaduu neljällä eri paikkakunnalla.